Byxelkrok på dagen, Böda sand på kvällen

Nej jag fick inte med mig min syster och hennes pojkvän så fick åka runt med pappa i byxelkrok och kolla runt i affärer och träffa många underliga men intressanta människor. Iaf senare så möttes vi alla upp i Byxelkrok och bestämde att vi skulle golfa i Böda sand senare på kvällen så kommer förmodligen skriva ett inlägg då också om det hela. Handlade tyvärr inget då min plånbok inte är med, råka glömma den :) Men sånt är livet. Får njuta av utsikten på vad alla andra hittar. Inte så roligt inlägg detta men det måste börja någonstans. Är lite trött med så ska vila nu, kanske läsa vidare på boken?

Bobbek

Vaknat, ätit frukost

Hej hej nu har jag ätit frukost. Alla har åkt åt olika håll och det är bara jag, min syster och hennes pojkvän kvar i stugan. Vi pratade om att gå och kolla lite i affärer igår, eller ja.. i dom affärerna som finns här. Vilket inte är så många men ett tidsfördriv iaf ;) Ska fråga om dom vill hänga på annars blir det är läsa boken. Faktiskt ganska bra, håller just nu på och läser om det som startade piratkopierings kulturen. Rätt så intressant med alla rättegångar/tvister, kända/okända personer och tekniken som var då. Lätt den bästa bok jag läst, har iofs inte läst så många böcker trots att jag är 21 år. Men detta var den bästa och den mest intressanta bok jag läst. Tycker alla som vet vad Thepiratebay är att läsa boken. Mycket matnyttigt :) Uppdaterar lite senare idag.

Ps. Vädret på Öland är halv om halvt molnigt. Inga regnmoln dock.

Bobbek

Framme vid stuganWoho äntligen framme efter sisådär 2 timmar i bil. Hände lite roliga saker längs vägen så som en turk familj i Mercedes som ville racea. Haha. Aja, nu ska vi äta. Blir grillat ;) Uppdaterar senare.

Bobbek

Snart dags för avfärd

Snart dags för avfärd men fick ett telefonsamtal av min syster precis där hon sa att vi måste ta med oss inte bara lakan, påslakan och örngott utan hela täcket och kuddar. Får mig att tänka på, varför inte ta med hela sängen? Haha, tänk er allt detta inklusive packning i en liten Golf. Minus bagageutrymmet för det är upptaget av min bas :p känner på mig att detta kommer bli en bra 2 timmars resa :) Uppdaterar med bilder när jag hämtar upp dom och vi packat allt. Nu ska jag packa, vi hörs senare.

Bobbek

En bok i handenPiraterna "De svenska fildelarna som plundrade Hollywood" av Anders Rydell och Sam Sundberg

Hihi kan inte sluta skratta åt underrubriken :) Rent spontant tycker jag det är rätt så patetiskt.. som att Thepiratebay "plundrade" Hollywood? Men jag får sätta igång och läsa boken nu som för övrigt är min första frivilliga bok på sisådär 7 år? Haha, men allt för fildelning och Thepiratebay! Är för gratis fildelning men under mera ordnade former än innan sommaren -05? Då det fortfarande var lagligt att tanka ner vad man ville. Föressten anledningen till att jag valde att låna en bok var också att jag, syster och hennes pojkvän ska till Öland idag. Måste ju har lite strand fördriv? Åker 6 ikväll så kanske hinner med något mer inlägg vi får se.


Bobbek

RSS 2.0